arrow_drop_up

Over KiKaKerstboom

Wat is een 'KiKaKerstboom'?

De KiKaKerstboom is geen ‘perfecte’ kerstboom. Deze boom heeft een eigen karakter, een eigen verhaal. Een scheve top, een dikke buik of een ontbrekende tak, juist daarom is hij zo mooi.

Met het kopen van een KiKaKerstboom voorkom je dat kerstbomen met een kleine afwijking achterblijven
op het Veluwse land en worden versnipperd.

Daarbij steun je het KiKa kinderfonds, want per boom gaat er €15 naar KiKa!

Wie zitten er achter KiKaKerstboom?

history
ONTSTAAN

2012

Een groep enthousiaste Veluwse mannen stond december 2012 met hun poten in de modder kerstbomen met kleine afwijkingen uit grond van sponsor De Buurte Kwekerijen (Oene) te spitten, om te verkopen voor kinderen met kanker.

people
VERKOOPLOCATIES IN 2019

5

Dit doen deze mannen (+vrouw) nog steeds, maar niet meer alleen! Op verschillende plekken in Nederland zijn er verkooplocaties van de KiKaKerstboom. De enthousiaste verkopers op deze plekken verkopen dezelfde bomen waarbij per boom €15 naar KiKa gaat!

Waar kan ik een KiKaKerstboom kopen?

Vanuit de regio Apeldoorn/Epe verkopen en verspreiden we de KiKaKerstboom vers vanaf het land op de eerste zaterdag na sinterklaas. Onderaan deze pagina vind de huidige verkooplocatie + verkooptijden!

Kun je niet op vrijdag en zaterdag? Of is de locatie dit jaar net wat te ver. Dan kun je de KiKaKerstboom ook ophalen bij een verkooplocatie bij jou in de buurt. HIER vind je de extra locaties met hun verkooptijden.